Cirkus i hjärnan

Datum: 2017-03-21

Tid: 20:00

Plats: Lidköping, Esplanadteatern

Biljettinfo: Biljetter bokas på Esplanadteatern 0510-24990 eller lidkopingsteaterarrangorer@gmail.com Pris: 150kr vuxna, 80kr ungdom under 18år Scenpass 20%

Scenpasserbjudande: 20%

Att få sin ADHD-diagnos i 40-årspresent var betydelsefullt för Ulrika Nätterdal. I föreställningen Cirkus i hjärnan får vi höra hur det är att känna att lektionen borde vara slut efter tre minuter. Hur det är att ägna hela mattelektionen åt att skriva av talen istället för att räkna ut dem. Att tro att man är lite dum samtidigt man känner att ens hjärna är snabbare än andras. Att veta vad folk ska säga innan de sagt det och inte orka lyssna klart. Att ha tusen tankar i huvudet. ”I mitt huvud pågår en cirkus.

Information om arrangemanget:
Ulrika delar med sig av sina erfarenheter och vi får njuta av egenskriven musik och sång. Detta är ett ypperligt tillfälle att genom underhållning sprida kunskap och medvetenhet om ADHD. Ulrika Nätterdal är vissångerska och kompositör bosatt i Göteborg. Hon har tidigare bl.a arbetat med Galenskaparna och After Shave och är aktuell med filmen Vid sidan av vägen - Filmen om Ulrika Nätterdal som har premiär den 17/2 på Aftonstjärnan i Göteborg. Föreställningen är 1h och 15min och fika serveras efteråt.